Sem Bakker

Sem Bakker

Sem Bakker Advocatuur

Advocaat & Popmuzikant

Sem Bakker heeft ruime ervaring met het adviseren en procederen in de rechtsgebieden arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en privacy. Sem begon in 2010 als ondernemer/stagiair bij Rohe Advocaten in Amsterdam. Vanaf 2016 tot en met 2020 werkte hij tevens deeltijd bij het College van Toezicht voor Auteursrechten (CvTA), alwaar hij ervaring opdeed met toezicht op collectieve beheersorganisaties en als functionaris gegevensbescherming.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Sem tevens vice voorzitter in de raad van toezicht van de publieke omroep Human. Tevens is hij bestuurslid in de Popcoalitie.

Verder is Sem actief als popmuzikant. Hij is singer/songwriter en maakt onder de naam Six Def tracks die regelmatig gebruikt worden voor Amerikaanse series zoals Californication en Suits. Sem was vanaf midden jaren negentig ruim tien jaar actief als basgitarist en componist in de gitaarband Caesar. Caesar bracht vier reguliere langspelers uit, won een zilveren harp en trad veel op in binnen- en buitenland, waaronder op festivals als Lowlands en Pinkpop.

Volg Sem op sociale media, neem contact op met Backstage Legal, of stuur hem een bericht via office@sembakkeradvocatuur.nl. Sem neemt opdrachten aan via zijn onderneming Sem Bakker Advocatuur.