Services

De advocaten en juristen van Backstage Legal helpen je vanuit onze specialisaties graag met de volgende services:

 1. Juridisch advies

  Je krijgt via de bij Backstage Legal aangesloten advocaten en juristen gespecialiseerd juridisch advies over jouw vraagstukken.

 2. Overeenkomsten en algemene voorwaarden

  Hulp nodig bij het opstellen of beoordelen van overeenkomsten of bij het onderhandelen over een nieuwe deal? Wij helpen je graag!

 3. Onderhandelingen

  Niet alleen over contracten voeren wij onderhandelingen; vaak is het ook slim om bij een geschil te kijken of je er niet met elkaar uit kan komen. Wij helpen je bij de analyse van je zaak, een (juridisch) onderbouwd plan van aanpak en de onderhandeling zelf.

 4. Procedures bij rechtbanken, geschillencommissies of arbiters

  Soms kan het niet anders en kan alleen de rechter een geschil nog beslechten. Niet altijd even leuk, maar wel waarvoor wij getraind zijn. Voordat het zover is, kijken we samen naar de alternatieve mogelijkheden.

 5. Business consultancy

  De partners van Backstage Legal zijn ook beschikbaar voor business consultancy, interim opdrachten, commissies en toezichtfuncties.

 6. Workshops, masterclasses, lezingen en (in-house) trainingen

  Wij geven ook lezingen, trainingen, workshops en diepgaande masterclasses over de juridische aspecten van de creatieve industrie. Op die manier dragen we bij aan het kennisniveau van jouw organisatie, zodat jullie kennis in huis halen en houden.

 7. Moderators, dagvoorzitters en sprekers

  Heb je ons als scherpe moderator, spreker, dagvoorzitter, discussie- of debatleider nodig? Wij vinden dit leuk om te doen en helpen je graag zodat jouw evenement op deze manier in goede banen wordt geleid.

 8. Artistieke optredens

  Uiteraard zijn een aantal van de bij Backstage Legal aangesloten partners ook gewoon als artiest te boeken voor jouw evenement.

Wil je meer weten over onze werkwijze, tarieven en onze beschikbaarheid? Neem contact op via onderstaand formulier.

services