Workshops, masterclasses, lezingen en (in-house) trainingen

Wij geven ook lezingen, trainingen, workshops en diepgaande masterclasses over de juridische aspecten van de creatieve industrie. Op die manier dragen we bij aan het kennisniveau van jouw organisatie.

Met onze brede juridische kennis op alle gebieden binnen de creatieve industrie gepaard met al onze creatieve en zakelijke kennis zorgen we voor een diepgaand programma zonder dat het gaat vervelen!

We behandelen uiteenlopende thema’s binnen het recht die van toepassing zijn op jouw organisatie. Dit doen we aan de hand van veel voorkomende juridische vraagstukken, actualiteit, jurisprudentie, en de markt.

We geven bovendien tips, en know-how over alles van de creatieve industrie. Zowel op zakelijk vlak, als op juridisch vlak. Zo zorgen we dat onze masterclasses, trainingen & workshops aansluiten bij de deelnemers.

Neem gerust contact op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. We denken graag mee zodat we een programma kunnen bieden die aansluit bij de wensen die jij hebt. We zijn weliswaar overwegend juristen, maar er hoeft geen droge kost verwacht te worden! Integendeel, wij zorgen voor een passend, interessant programma waar nog genoeg over nagepraat kan worden.

Wil je meer weten over onze werkwijze, tarieven en onze beschikbaarheid? Neem contact op via onderstaand formulier of bezoek onze contactpagina.

masterclasses